Najbardziej prestiżowy klub w Szczecinie ogłasza nabór na stanowisko tancerki!

• Homepage
  • >
  • Grybów
  • >
  • Najbardziej prestiżowy klub w Szczecinie ogłasza nabór na stanowisko tancerki!

Najbardziej prestiżowy klub w Szczecinie ogłasza nabór na stanowisko tancerki!Czym się wyróżniamy od innych klubów? Przede wszystkim uczciwością i szacunkiem. Wypłaty rozliczamy w systemie tygodniowym. Zapewniamy 100% anonimowości i bezpieczeństwa. Organizacja pracy opiera się o wypracowany system pozwalający w sposób klarowny i przewidywalny oszacować swój tygodniowy zarobek. Będziesz mogła na bieżąco śledzić ile zarobiłaś. Grafik pracy ustalany jest indywidualnie, a paniom spoza Szczecina pomagamy w zakwaterowaniu.Zalety naszej oferty:-wysokie zarobki w systemie prowizyjnym z gwarantowaną podstawą-wynagrodzenie tygodniowe-elastyczny grafik-darmowe kursy języka angielskiego i niemieckiego-wysoka dbałość o bezpieczeństwo i higienę pracy-pomoc w zakwaterowaniu na terenie Szczecina-umowa o pracę, albo zlecenie (do uzgodnienia)*Jeżeli nie masz doświadczenia, zapewniamy szkolenie i profesjonalną naukę tańcaWymagania:-miła aparycja-umiejętność pracy w prężnym zespole-ciekawa osobowość-dobra komunikatywność-kreatywność i otwartość-punktualność-optymizm i zaangażowanieZapraszamy do współpracy dziewczyny z całej Polski.BADABING SP Z O Omail: [email protected]: 48 576590456www.bbclub.pl

Szczegóły

Miasto: Grybów, Małopolska Status związku: Pojedynczy Zasadność: Heteroseksualiści Długość: 175 - 180 cm Postawa: Slim Szkolenie: Nr Kolor włosów: Brązowy Palenie tytoniu: Nr BDSM: Nr Rozmiar miseczki: E70 Ogolony: Tak Kolczyki: Nr Tatuaże: Nr